Vakgebieden

Jouw vakman voor jouw klus

Dakramen

Een dakraam vervangen of juist een nieuw dakraam plaatsen? Bij De Rots Kozijnen ben je aan het goede adres. Ook als het gaat om dakkappelen.

Kozijnen

Tijd voor nieuwe kozijnen? Of het nu om kozijnen van kunststof, aluminium of hout gaat. De Rots Kozijnen denkt met je mee.

Zonweringen

Zonweringen zijn ideale terrasoverkappingen. Daarnaast kun je overdekt buiten zitten en kun je de zon buiten houden.

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping geniet je het hele jaar van je tuin en breid je je huis uit met een complete tuinkamer.

Dakramen

De meeste merken kunnen we leveren: Velux, Fakro, Luxtra, etc.  Ook voor buitenzonwering en verduisteringsgordijnen kun je bij ons terecht.

Kozijnen

De K-Vision kozijnen van profine worden geproduceerd Kochs in Duitsland. De kozijnen hebben een verdiept profiel met HVL VERBINDING (hout look verbinding).
Het is ook mogelijk te kiezen voor een PADK ventilatie systeem (het raam wordt 6 mm geopend, maar zit toch op slot). Hiermee heb je geen ventilatie roosters meer nodig. Ook diverse horren zijn mogelijk.

Zonwering

Maak zelf je keuze uit verschillende soorten knikarmschermen, screens, rolluiken en losse doeken. De doeken kunnen in diverse kleuren geleverd worden. Meestal elektrisch bedienbaar door somfy motoren die ook bedienbaar zijn met je smartphone. Hiervoor is een extra kastje nodig.

Terrasoverkapping/ glazen schuifwanden

Met een terrasoverkapping geniet je het hele jaar van je tuin en breid je je huis uit met een complete tuinkamer. Ook kun je kiezen voor sliding doors. Met deze slimme glazen schuifwanden kun je regen- en windvrij genieten.